HTML

Nensziland

Címkék

achmed (1) állatkert (1) álmos (1) alszik (1) azkaban (1) betterfly (2) cica (1) coldplay (2) egészségügy (1) eljegyzés (2) esküvő (1) film (4) gipsz (1) harrypotter (1) horton (1) ikariam (1) játék (1) képek (1) koncert (3) kórház (1) kyle (1) lufi (1) mozi (2) nevelde (2) rajz (2) silence (1) simpsons (1) stratégia (2) színház (1) szülinap (1) tánc (2) travian (1) wordofwarcraft (1) zene (8)

2008.09.24. 09:22 nancygirl

Ezek nem zenészek, ISTENEK

Tegnap nálunk koncertezett a Coldplay, Budapesten. Évek óta vártam arra, hogy lássam őket élőben, de megérte várni. Fantasztikusak voltak!
A koncert előtt közvetlenül elhangzott a Kék Duna Keringő, amire még a magasban lógó világító srác is vezényelt :)
Sok fantasztikus jelenetet láttam, volt amikor a színpad kiugró végén játszottak el két számot szinte összebújva, volt amikor Chris Martin zongorázott ugyanott, volt amikor elnevette az éneket, és aztán kiszaladtak a nézőtér közé és ott is előadtak két számot. Hihetelen volt az egész. Majd a levegőből hulló sok kis papírlepke, aztán ugyanezek UV fénynél világítottak... Sajnos ebből nem tudtam elhozni :(
Nagyon boldog vagyok, hogy ott lehettem. Remélem jönnek még hozzánk!

Szólj hozzá!

Címkék: zene coldplay


A bejegyzés trackback címe:

https://nancygirl.blog.hu/api/trackback/id/tr66678817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása