HTML

Nensziland

Címkék

achmed (1) állatkert (1) álmos (1) alszik (1) azkaban (1) betterfly (2) cica (1) coldplay (2) egészségügy (1) eljegyzés (2) esküvő (1) film (4) gipsz (1) harrypotter (1) horton (1) ikariam (1) játék (1) képek (1) koncert (3) kórház (1) kyle (1) lufi (1) mozi (2) nevelde (2) rajz (2) silence (1) simpsons (1) stratégia (2) színház (1) szülinap (1) tánc (2) travian (1) wordofwarcraft (1) zene (8)

2008.06.23. 11:21 nancygirl

Ilyen esküvő is van szerencsére

Szombatra kaptunk meghívást kedves barátainkről az esküvőjükre. Nagyon vártuk már mi is, én személy szerint 8 éve voltam utoljára lagziban, ami nem most volt.
A helyszín az Érden található Vadász étterem kertje volt, felhúzott nagy sátorral, és egy kis pavilonnal a szertartáshoz.
Jó korán odaértünk (mi voltunk az elsők) ami még fokozta az izgalmakat :) Aztán szépen lassan megérkezett mindenki, majd a pár bevonult. A vőlegény az anyukájával, a menyasszony pedig az apukájával.
Az anyakönyvvezető nagyon szépen beszélt, közben gyönyörű zenék voltak, pl. szólt a Nessun Dorma vagy a Nothing else matters az Apocalyptica előadásában, ami külön rásegíthetett a pár és a násznép örömkönnyeihez. A "nehéz" pillanatok után amikor mentünk oda gratulálni, még mindig a könnyeimet törölgettem az arcomról.
Ezután szépen lassan átcsordogáltunk nagy sátorba, ahol lassan hozzákezdtünk a finom vacsorához. Volt húsleves, rántott gomba, rántott karfiol többfélre rántott és sült hús, köretnek pedig krumpli, rizs és párolt zöldségek.
Tele hassal elég nehéz volt táncolni, így kicsit pihenni is kellett, de (sajnos) volt aki a pár nyitótánca előtt is elkezdte már ropni. Aztán jöttek ők, és keringőjükkel hivatalosan is megnyitották a bált :)

A buli utána szintén nagyon jó volt, vegyesen volt mulatós zene, Depeche Mode, Neoton, Péterfy Bori, meg amit el tudunk képzelni. Nagyon sok zene volt, alig tudom már felidézni, hogy mik, de talán ez alapján fel lehet vázolni, hogy mégis milyen lehetett.

Már sokszor megköszöntem hogy ott lehettünk, de ezúton is szeretném ezt megtenni, és nagyon-nagyon boldog, szerelmes és hosszú életet kívánok nektek, együtt

1 komment

Címkék: zene esküvő tánc eljegyzés


A bejegyzés trackback címe:

https://nancygirl.blog.hu/api/trackback/id/tr65534887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2008.06.30. 05:57:48

köszönjük!
igyekszünk... ;)
süti beállítások módosítása